Visste du att...

... det finns en Skoda återförsäljare i Ystad? Michelsens Bil är en bilhandlare i Sveriges sydligaste stad och har specialiserat sig på Skoda. Har du någon gång köpt, eller funderat på att köpa, en Skoda så har du säkert stött på Michelsens Bil i dina efterforskningar, men belägenheten så pass långt söderut gör att vissa tvekar inför ett besök.

Tryggaste sättet att köpa bil

Den som på allvar funderar på att köpa en Skoda bör dock inte tveka. Det finns ingen bättre Skoda återförsäljare än Michelsens Bil i hela Sverige. Oavsett om det är en ny eller begagnad Skoda du köper så får du finfina garantier från denna bilhandlare, och kan med trygghet i sinnet köpa din nya bil. Du får din Skoda till ett riktigt bra pris och behöver inte oroa dig för några dolda fel (som är lite av ett problem när man köper begagnade bilar privat).

Detta kan man läsa på Michelsens Bils hemsida:

”Simply Clever” är Skodas motto där dem lovar att alltid leverera en smart produkt till ett bra pris. ”Alla borde köra Skoda”.

Mer än bara Skoda

Det ska dock nämnas att Michelsens Bil också säljer bilar av märkena VW och Audi, de är alltså inte uteslutande återförsäljare av Skoda. Man erbjuder också service, däckförsäljning, reservdelar och verkstad - det är en bilhandlare/verkstad som alla som bo i närheten gör klokt i att vända sig till med allt bilrelaterat.

Det är så roligt att ha möjlighet att via denna blogg lyfta fram gräddan ur företagssverige; ge er alla en chans att hitta guldkornen. Michelsens Bil är verkligen ett guldkorn.

 

25 apr 2016

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar