Ergonomiska skolmöbler

Oavsett om man jobbar som lärare, eller är elev i skolan, så är det viktigt att det finns skolmöbler för alla, som är ergonomiska. Genom att klicka här, så kommer du till Cadiform. De har satsat på detta med ergonomiska möbler för skolor och förskolor. Det för både lärare och för elever. 

Som lärare är det ofta så att man inte bara sitter vid sin kateder, utan det är även en hel del stå och gå samt även sitta på olika sätt. För att prata med barnen på deras nivå, så händer det att man får sätta sig ner vid deras bänkar, som är för låga för en vuxen. Men det finns bra  ergonomiska möbler som är anpassade för vuxna, men som ändå gör att man kommer i ögonhöjd med skolbarnen.

Ergonomi är viktigt för en bra arbetsmiljö

Ergonomi är något som bör finnas på alla typer av arbetsplatser, fast på olika sätt. I skolan kan det handla om att ha skolbänkar och stolar som går att höja och sänka. Det för att kunna passa varje individuellt barn. För alla barn är ju inte skapta på samma sätt, utan har olika längd med mera. 

För lärare är det också viktigt att kunna ha bra arbetsställning, både i klassrum och i sitt lärarrum. 

Så se över er ergonomi och vad ni har för slags möbler idag. Kanske det är läge att byta ut dem?

21 Jul 2022

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar