Din städfirma i Stockholm

Söker du en pålitlig städfirma i Stockholm? Städenergi är ett städbolag med högt i tak, som anpassar tjänster och tider efter dina behov - och som alltid lämnar dina nystädade lokaler i tiptop skick.

Det finns många saker att förvänta sig av sin städfirma, man överlåter något som man själv har ansvar för på någon annan och man vill att det ska bli ett ansvars- och stressmoment mindre i ens tillvaro, vilket innebär att man måste kunna lita på att resultatet blir klanderfritt. Med Städenergi som städfirma kan du äntligen slappna av.

Städenergi har bred städkompetens och hjälper bl.a. till med:

  • Flyttstädning
  • Hemstädning
  • Kontorsstädning
  • Byggstädning
  • Fönsterputsning

Du väljer givetvis själv vilka tjänster som du vill ska inkluderas i din städning och Städenergi vänder sig såväl till privatpersoner som till företag.

Flyttstädning i Stockholm

Det finns väldigt mycket att rodda med när man ska flytta, även om flytten i sig är något man ser fram emot. Flyttstöket är en påfrestning, särskilt när man samtidigt ska försöka sköta arbete, familjeliv och annat som inte väntar. Flyttstädning är en av de mest uppskattade tjänster från en städfirma eftersom det är det absolut tråkigaste av alla tråkiga moment i en flytt. Städenergi erbjuder effektiv flyttstädning som lämnar dina gamla lokaler i strålande skick - och du behöver inte lyfta ett finger.

Läs mer om Städenergis flyttstädning på stadenergi.se.

Billig flyttstädning tack vare RUT

RUT-avdraget, som täcker hushållsnära tjänster för att underlätta i den moderna människans vardag, täcker även flyttstädning. Städenergi hjälper dig med RUT-ansökan och du drar fördel av de lägre priserna.

Om det är något man verkligen ska unna sig i flyttstöket så är det hjälp med flyttstädningen. Man spar tid, ork och lust - saker man behöver investera i platsen man ska till och inte den man lämnar. Städenergi finns redo med kompetens, materiel och effektivitet den dag du ska flytta och behöver hjälp med flyttstädning.

13 Nov 2014

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar