Har du funderingar över fakturaköp?

Har du ett företag? Du har då säkert varit i kontakt med begreppet fakturaköp. Men vad innebär då detta? Jo, det är ett sätt för företagare att trygga sin likviditet och få betalt snabbare än vad kunderna betalar. En faktura som du skickar till kund kan ta 30-90 dagar innan du får pengar. Om du har behov av snabbt kapital, så kan du sälja dina fakturor. Ett företag som sysslar med fakturaköp är Invoice Finance. Samma dag eller dagen efter som ni skickar fakturan till Invoice Finance så kommer pengar in på ert konto. Ni betalar en provision som täcker både administration, riskövertagande och finansiering. Invoice Finance har över tio års erfarenhet inom denna bransch så ni kan vara trygga i ert val.

Invoice Finance

Om du vill veta mer om fakturaköp så kan du besöka invoice.se. Invoice Finance har funnits sedan 2004 och startades av Anders Rönngard, Margreth Sullivan, Sten K Johnson och Per Lindblad. Dessa personer hade från början en klar affärsidé. Denna idé innebar att ge korta krediter till företag med fakturor som säkerhet. Det har gått över 10 år sedan de startade sitt företag och Invoice Finance erbjuder idag en mängd olika tjänster inom det finansiella. Hit kan du som är företagare sälja dina fakturor, belåna dina fakturor eller låta Invoice Finance sköta dem helt och hållet. Detta företag bedriver även inkasso. Du kan få assistans inom finansiella tjänster så som fakturabelåning, fakturaköp och inkassohantering.

30 Jul 2016

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar