Hjälp med bouppteckning via nätet

På vår blogg rekommenderar vi företag och tjänster som du kanske inte visste finns. Något som är nödvändigt att göra när en närstående dör är en bouppteckning. Det är en uppteckning av den avlidnes tillgångar och skulder. I en sådan ska det framgå vad den avlidne hade för skulder och tillgångar, samt att det ska framgå vilka som är dödsbodelägare, efterarvingar och testamentariska arvingar. Privatpersoner är tillåtna att göra en bouppteckning själva i vissa fall. Men för att underlätta processen så kan man anlita ett företag eller en bouppteckningsman att göra det åt en. På Bouppteckning.se kan du som har behov av hjälp inför en bouppteckning få just detta och det allt via nätet. Du behöver inte ens ta dig hemifrån för att allt ska flyta på.

Bouppteckning Online

Bouppteckning.se är ett internetföretag som är specialister på att göra bouppteckningar. Ni kan anlita dem för att få hjälp med er bouppteckning. All kontakt sker via nätet och det till ett fast pris. Det innebär att det inte tillkommer några extra överraskande kostnader. Ni får hjälp med att reda ut arvssituationer, administration och kontakt med Skatteverket. Det ni själva måste ställa upp med är att besvara frågor om arvssituation, ta fram uppgifter om tillgångar och skulder hos den avlidne samt bistå med en utomstående person som kan närvara som förrättningsman under själva förrättningen. Med en bouppteckning online kan ni göra allt i ert eget tempo och även känna er trygga i att allt sker på rätt sätt.

21 Dec 2015

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar