Hur ska ett bra kontor vara?

Kontor idag kan se ut på en mängd olika sätt. Mycket beror så klart på vad man har för lokaler, hur många anställda det är och så vidare. Om man har ett stort företag, men få lokaler är det inte ovanligt att man har så kallade kontorslandskap. Då är det många personer i ett och samma rum. Då kan det vara en god idé att satsa på skärmväggar. Det eftersom att annars blir det lätt att man stör varandra. Genom att sätta upp skärmväggar, runt varje arbetsplats, så blir det lite mer ostört för alla. Dock är det att föredra att låta alla ha ett eget rum, om det är möjligt. Det har det i all fall visats i undersökningar att det är det bästa.

Viktigt med bra kontorsmöbler

En annan sak som måste finnas på ett kontor det är bra kontorsmöbler. Det är bra om dessa är funktionella, ergonomiska samt bekväma. Det finns kontorsmöbler på morekontor.se som passar de flesta kontor till exempel. Det som främst ska satsas på är ett bra skrivbord och en bra skrivbordsstol. Även bra med mycket förvaring!

Även andra utrymmen är viktiga

På ett kontor är de gemensamma utrymmen man har viktiga. Det är konferensrum så väl som lunchrum, mötesrum med mera. De bör möbleras och utrustas på ett bra sätt, så att det blir en bra arbetsmiljö för alla. Det är inte fel att låta de anställa vara med och utforma dessa rum. 

20 Nov 2018

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar