Inte fel med väldoftande tvålar

Något som finns i alla hem, eller det bör i alla fall finnas, det är handtvål av något slag! Det är ju viktigt att ha en bra hygien och att tvätta sig med tvål efter toabesök, innan man lagar mat och när man är smutsig. Det finns ju dels fasta tvålar och så finns det flytande tvål. Vad man gillar är en smaksak. Men det är inte fel att satsa på att ha flera olika. 

Olika sorters tvålar

Idag finns det ju som tidigare nämnt olika typer av tvål. Det finns dels handtvål. Denna är bra att ha i en flaska med pump, då det är enklast att få ut tvålen på det sättet. Sedan är det bara att köpa en fylla på med. Nackdelen med flytande tvål är att den inte är lika dryg som en fast tvål är.

Sedan finns det då fasta tvålar. De ska löddras upp med vatten, så att det går att tvätta sig på bra sätt. Se gärna till att ha den i en tvålkopp för att den ska hålla sig fräsch och fri från bakterier. Så låt den inte ligga fritt på ditt handfat. 

Fasta tvålar kan även användas att dekorera med samt att de doftar ofta mycket gott. Så det är inte fel att ha sådana bara som en snygg inredningsdetalj!

18 Feb 2022

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar