Kanske det är dags att sluta röka?

Att röka var man vill, det går inte längre att göra. Nya lagar och regler trädde i kraft för ett bra tag sedan och det har gjort det svårt för rökare att tända sin cigg när de är ute. Det är ju förvisso bra, så sett, för de som inte rökar. De slipper att ha en massa rök där de befinner sig. Mindre skoj är det så klart för den som är en inbiten rökare. Det kan ju då kanske vara läge att lika gärna sluta röka? Det är så klart inte så lätt att bara sluta, det är ju ofta ett beroende man haft i många år. Men, det finns ju flera hjälpmedel att ta till. Ett sätt är att testa att röka e cigg från EqCigs. En e cigg innehåller förvisso nikotin, men inte de andra farliga ämnena.

Använd hjälpmedel

Det finns de som klarar av att bara kasta ciggen och sluta röka, men oftast är det så att man behöver ha hjälp på vägen för att klara av det. Det finns idag som tur är en massa olika hjälpmedel. Bland annat plåster, sprayer, sugtabletter, tuggummin och så vidare. Sedan finns det även appar att laddda ner som kan vara en hjälp samt stöd på vägen mot ett rökfritt liv. Det finns även forum samt sluta röka linje att ta till. Så varför inte passa på att göra ett försök nu i sommar, med att sluta?

23 Jun 2020

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar