Kul tips för bröllopet

bröllop

Att ge sitt bröllop en personlig touch är inte fel. Det finns grymt många tips kring hur ett bröllop ska arrangeras eller planeras, så de ger vi oss inte på. Istället ska vi dela med oss av lite mer annorlunda och kul saker att kanske ha på just ert bröllop. Ska ni ha ert bröllop Skåne, så rekommenderar vi för övrigt Flädie Mat & Vingård.

Smarta tips

Survival-kit till gästerna efter bröllopsfesten

Dagen efter en fest, är dagen många inte mår så bra. Det är inte fel då att dela ut ett litet paket med saker som kan vara bra att ha dagen efter bröllopsfesten. Det går att göra dem helt unika på en mängd olika sät.

Smarta saker att ha i detta kit:

– Vätskeersättning
– Huvudvärkstabletter
– Tuggummi
– Kaffe
– Godis

Välj lite utifrån vad det är för gäster.

Pynta borden med personliga flasketiketter till ert drömbröllop

Även om det inte går att göra eget vin till bröllopet så går det att göra flaskorna personliga. Det genom att beställa etiketter på nätet. Det går att designa dem med kort, text och så vidare, beroende på var ni beställer dem. 

Bröllopsinbjudan i olika delar

Ofta är det en hel del saker som ska stå med i en inbjudan. Det kan bli rörigt. Skapa därför flera delar med er inbjudan. Ett stort vikkort först med plats och tid för vigsel och var festen ska hållas. Lägg sedan till ett minikort med samma tema där du kan skriva klädkod, adress till festlokalen och numret till toastmastern. 

 

 

14 Jun 2019

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar