Letar du efter en barnvagn?

Har du ett barn på gång och letar efter en vagn som kan passa dig och ditt barns kommande behov? Förstagångsföräldrar har ofta ingen vagn sedan innan och det är en av de saker man bör skaffa i god tid innan barnet kommer. Även de som har barn sedan innan kan leta efter en nyare variant av vagn, då den gamla känns utsliten. Hos pyretosnackan.se så hittar du barnvagnar till bra pris som dessutom håller en hög kvalitet. Många gånger kan en barnvagn som är billig inte hålla de höga krav som finns och ej heller vara säkra för dig och ditt barn. Så är inte fallet med barnvagnar från Pyret & Snäckan. Deras vision från starten har varit att kunna erbjuda föräldrar barnvagnar som har bra priser men samtidigt är säkra och har kvalitet. Under flera samtal med vänner insåg grundarna att kvalitet och billigt pris inte fanns ute på marknaden, vilket gav dem idén till att starta sitt företag Pyret & Snäckan.

Att välja vagn

En barnvagn man köper idag ska hålla många år framöver och gärna kunna ärvas av barnen som kommer efter. Många av de barnvagnar du kan köpa hos Pyret & Snäckan kan användas av både små barn och lite större, då det går att köpa till en insats för att barnet ska kunna sitta upp. Barnvagnarna du hittar hos Pyret & Snäckan har kvalitet och du kommer kunna känna att det var en väl värd investering. Dessutom, om du köper en barnvagn från Pyret & Snäckan så får du:

  • 1-2 års produktgaranti
  • 30 dagars ångerrätt
  • Personlig service
  • En snabb leverans
  • En barnvagn som till bra pris med kvalitet

Hos Pyret & Snäckan finns det även andra smarta produkter du kan komma att behöva till ditt barn. Snygga skötväskor, bilbarnstolar och produkter från Babybjörn är några produkter som de erbjuder.

13 Nov 2014

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar