Ny router med wifi vore bra

router, bredband, wifi

Idag är det viktigt att man som företagare har ett bra internet på jobbet. Inom vårt företag är det nog bra att kolla över detta för det fungerar inte på topp just nu. Jag har fått i uppdrag att ta fram en router bäst i test, som vi kan kolla. Det finns ju olika typer av wi-fi och trådlöst nätverk. Sen är det ju så att det även finns fiberoptik, 4g, så väl som fiber 100/100 hastighet. Vill ju ha bra räckvidd. En asus kanske är bra? När jag kollade nätet så stod det ta del av router testet hos bästitest.org, så jag gick ut och kollade deras sida!

Smart idé att jämföra

På den bäst i test sidan, så fanns det dels router bäst i test sida, men de har även en mäng andra bra sidor, där de jämför en massa saker. Jag inser ju att det är rätt bra att jämföra på detta viset. Då får man det som är bäst och man kan lätt se vad det kostar samt vart man kan köpa det. Jag ska nog ta och använda denna sida mer, även privat, för att jämföra saker jag ska köpa till hemmet. Vet att det är en del saker som snart ska köpas och då är det bra att kanske jämföra dem innan så att säga så att man vet att man får det som är bäst och som har bäst pris med för den delen!

13 Aug 2018

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar