Säkerheten är något man aldrig får slarva med

Vi berättar ofta om olika produkter och de företag som levererar dem men en sak som vi vill lyfta mer är tjänster där du får lära dig mer om säkerhet på din arbetsplats. Säkra Utbildningar är en portal där de samlat de viktigaste säkerhetsutbildningarna där du som egenföretagare, eller som anställd, kan boka in olika kurser. Några av de utbildningar du kan ta del av, och få certifikat för, är:

Heta Arbeten

Alla som utför arbete med verktyg där det uppstår värme eller gnistbildningar måste ha gått utbildningen Heta Arbeten. Det är en kurs som hjälper dig att förebygga och förhindra olyckor i samband med den typen av arbete. 

Säkra Lyft

Alla som jobbar med, eller i närheten av, en lyftanordning (lyftkranar och liknande) ska ha en utbildning i hur säkra lyft går till. Säkra lyft är en lyftutbildning i Malmö där man får reda på de risker som finns både med kopplingar, planering av lyft och utförandet av lyften. 

Fallskyddsutbildning

Denna utbildning är till för dig som jobbar på höjder över 2 meter. Du får lära dig mer om säkring, hur man rapellerar på ett tryggt sätt och får en ökad riskmedvetenhet vilket i sin tur förebygger olyckor. 

Du kan ta del av dessa säkerhetsutbildningar, och fler därtill, antingen genom att boka in kurser på plats eller genom att be dem komma ut till er företag. Fördelen med att samla hela arbetsgruppen på ett och samma kurstillfälle är att ni då kan lyfta frågor som rör er verksamhet specifikt.   

28 Mar 2018

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar