Satsa på förmåns- och personalcyklar

Om du har flera anställda så kan det vara läge att erbjuda dem förmånscyklar i Stockholm. Att ta sig fram med cykel i stan är bra mycket enklare än att köra bil. Det finns många fördelar med förmånscyklar och personalcyklar.  För den anställde blir det upp till 20-30% rabatt genom denna typ av cykel. Bra mycket bättre än att de köper privat. Det är bra för miljön så väl som det är bra för din personal som håller sig friskare. De blir även nöjda då de känner att du som chef satsar på dem. En förmånscykel eller personalcykel kan användas både i tjänsten och privat. 

Kanske tjänstecyklar är bra för företaget?

Ett annat sätt att skaffa cyklar på är att köpa in tjänstecyklar. Men dessa är då ägda av ditt företag och de ska användas endast i tjänsten, inte privat. De ska förvaras på arbetsplatsen då de inte används. Vad som passar dig och ditt företag vet du bäst, men varför inte låta dina anställda vara med och bestämma? Om du ska välja mellan att erbjuda tjänstecyklar eller förmånscyklar så är det alltid en bra idé att låta de vara med och tycka till så att säga. Kanske många av dina anställda behöver cykel även privat. Då kan det vara smartare att ha en cykel som går att använda för båda delar.  Det går då att välja mellan olika sorters cyklar, som passar dina anställda så väl som under arbetet.

12 Jan 2021

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar