Semester

Att driva företag är roligt och stimulerande, men alla behöver vi semester ibland från vårt arbete, även om vi brinner för det vi gör. Om inte annat så för att stimuleras, koppla av och komma tillbaka till jobbet med ny energi. Olika människor semestrar på olika vis och idag vill vi slå ett slag för stimulerande resor till avlägsna länder där man får andas ny luft, möta nya kulturer, se nya miljöer och vidga sina vyer.

En svensk resebyrå av rang

Inca Tours är ett svenskt resebolag som har arrangerat resor till Sydamerika sedan tidigt 1980-tal. Man kan varenda intressant vrå av denna färgstarka kontinent och en företagare som behöver lite ny stimulans har väldig mycket att hämta i länder som Bolivia, Peru och Brasilien. Alla sydamerikanska länder skiljer sig från varandra så om man läser på lite hittar man i regel snabbt vilket land man först skulel vilja besöka.

Bolivia - ett mikrokosmos

Jag som skriver denna blogg har själv siktat in mig på Bolivia. Jag tycker att detta land verkar oerhört spännande med sina djungler, sin saltsjö, sina berg och extrema höjdskillnader. Det är ett kontrastrikt land med mycket gammal indiankultur som fortfarande lever och frodas. Jag tror att en rundresa i Inca Tours regi, med Bolivia som huvudmål blir min nästa resa, kanske redan till hösten!

Vilka länder drömmer du om att upptäcka? Se till att göra slag i saken!

29 Jul 2016

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar