Smart med vattenlekplatser

Idag finns det något som kallas för vattenlekplatser och det kommer allt fler sådana lite varstans i landet. Man kan säga att det är som en vanlig lekplats men att man har tillfört olika lekgrejer som har med vatten att göra. Barn gillar vatten så det är inte fel att satsa på detta. Detta är något kommuner kan göra om de vill och det i samarbete med Vortex-cado, läs mer här om dem. Barn gillar att kunna kombinera vatten med andra sorters lek. Det är inte fel att ha vatten ihop med sand eller med andra lekredskap.

Skapa en vattenlekpark

Det finns ett företag, Vortex Sverige eller vortex cado, som erbjuder produkter och lösningar till vattenlekplatsen som du kan vända dig till. Kanske det är så att du jobbar inom kommunen du bor eller att du jobbar med att ta fram nya lekplatser. De som brukar vända sig till detta företag är arkitekter, landskapsarkitekter, planerare och fackfolk 

Detta företag har en massa olika redskap och lösningar till lek med vatten, samt andra sorters vattenlekar. Du kan skapa ett område med vattenlek eller integrera ett lekområde med redskap som har med vatten att göra.

Vortex Sverige designar lekplatser med vatten och de arbetar ofta med landskapsarkitekter, designers, projektledare & specialister, för att få vattenlekplatser med maximalt lekvärde och möjlighet till lärande. Du som vill skapa en vattenlekplats eller vill veta mer kan med fördel kontakta dem eller läsa mer på deras sida.

5 Nov 2020

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar