Testa att bli en giggare

Giggare är ett uttryck som du kanske hört talas om? Det pratas mer och mer om denna typ av jobb, att ta ett gig eller att man är en giggare. Det är ett jobb som skiljer sig lite mot de traditionella anställningsformerna som annars dominerar. Idag är det inte ovanligt att vara egen företagare eller att man frilansar. En enklare form av det är att jobba via ett konsultbolag som GigStep. De erbjuder jsut det som kallas för gig jobb. Antingen så kan du vara anställd via dem och få jobb eller så frilansar du och får hjälp med att fakturera och betala in skatt och alla avgifter med mera. 

Testa olika roller och branscher

En stor fördel att jobba som giggare är att du har möjligheten att testa på en massa nya saker. Det eftersom att du kan komma att jobba på flera arbetsplatser som alla skiljer sig åt. Det är ett sätt för dig att få bättre erfarenheter, att göra ditt cv attraktivare och att testa på vad som passar dig. Ju fler ställen du testar på att jobba på eller ju fler olika branscher du testar, desto mer erfarenhet får du. Det är ett sätt att utveckla dig själv på. Sedan kan du ju välja om du vill ha flera korta uppdrag eller om det är en väg in i ett visst företag. Det finns många möjligheter med gig jobb. Du som tycker det verkar intressant, kolla in gigstep där det står mer.

21 Oct 2020

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar