Värmekamera – en smart produkt

Har du hört talas om värmekamera? Om du är en person som är van att vistas i naturen eller jagar så har du antagligen det. En värmekamera används för att lokalisera djur med. Men det finns mängder med andra användningsområden för den. Det är bland annat brandmän som använt dem för att göra eftersökningar i släckningsarbete. Den kan även användas för att se om ett hus läcker värme. Med hjälp av en värmekamera kan du på ett effektivt sätt sänka dina energikostnader. Du kan fotografera huset och på så vis se vart det läcker och sedan renovera utifrån det. Det gör att du kan få näst intill noll i kostnader för energi. Med hjälp av en värmekamera som registrerar värmestrålning, så ger den dig en bild över hur byggnaden eller huset är konstruerat och du ser var reglar, ventilationsrör och värmeledningar är satta någonstans. Du kan med en värmekamera hitta trasiga golvvärmeslingor, överhettade elledningar och i vissa fall även se fukt – och vattenskador.

Handla Digitalt har värmekameran för dig

Handla Digitalt är butiken som har 4000 artiklar för alla som på något sätt gillar att vara ute i naturen eller av annan orsak har behov av dessa produkter. Företaget finns i Umeå och startades 2005. Här finns Sveriges bredaste sortiment av kikare, kikarsikten, värmekameror, nattkikare, tubkikare och mycket mer. Om du letar efter en värmekamera eller kanske någon variant av kikare, så är det till Handla Digitalt du ska vända dig.

21 Jan 2016

Välkommen till dl.nu!

Den här bloggen ger dig de bästa svenska företagen levererade direkt till "din dörr". Här pratar vi om den svenska företagsmarknaden och lyfter produkter, tjänster och koncept som vi tycker står ut ur mängden.

Senaste inläggen:

Nyhetsbrev

Länkar